Förmögen

Min gåva till dig är att få framgång

Världen behöver fler hållbarhetsentreprenörer​

Vad är förmögen för dig?

För mig är det lika med att jag/vi är förmögen att:

Världen behöver fler hållbarhetsentreprenörer och jag anser samtidigt att det är viktigt att bedriva socialt entreprenörskap med ekonomisk hållbarhet.
Personer som tjänar rikligt med pengar på att göra gott ska stöttas och uppmuntras.  Om de gör vinst öppnar det ju upp för möjligheter att hjälpa ännu fler personer. Var avundsglad och inspireras till egen förändring. Vad kan du göra som skulle bidra till att världen är lite bättre imorgon?

Mitt råd till dig är att följa ditt hjärta och verka för något som du brinner för, något som världen behöver, som du kan få betalt för, som du är bra på och som gynnar alla!
Stötta dina nära och kära till att följa deras hjärta och drömmar med att visa att du tror på att allt är möjligt. Det kan du göra med uppmuntrande ord, dela med dig av en kontakt som kanske kan hjälpa personen närmare målet, köpa deras tjänster eller produkter. Det kommer att betyda mycket för att deras frö ska ha möjlighet att gro.

Att verka som t.ex. jag, inom området förebyggande hälsa, väcker många känslor och sårbarhet som uttrycker sig på många olika sätt. Mitt motto är ”Be Kind” och det gäller även till dig själv. Varje dag är en ny dag där vi kan göra nya val.

"Var i din fulla andliga kraft och gränser upphör att existera.
Min gåva till dig är att få framgång.
Så nu är det dags - var kreativ, ta det avgörande steget, bred ut dina vingar och flyg"

- Korp- ur Djurens språk - Solöga

Alla barn & unga äger rätt till psykisk & fysikt välmående

“Du som köper min bok #LIVSLUST – Starka ungdomar: Näring för kropp, själ & sinne, 
bidrar till min Vision “Att alla barn och ungaska ha tillgång till näringstät mat på sin tallrik”

“Att stötta fler företag som har hållbara idéer, tjänster och produkter som gynnar  världen, “Att möjliggöra för nästa generation av företagande, unga entreprenörer som har ett fokus att förändra världen till en plats med mer hälsa, mer kreativitet skratt och glädje och till en förmögenhet med mer mångfald och närvaro.”  Ja må du leva idag!

Om du liksom jag tycker att boken är viktig så berätta gärna för andra att den finns.  Du kanske kan ge bort en bok till någon som har behov av mer LIVSLUST och hälsa.

Läs mer via:
https://heartofswed.com
https://www.frisktanten.se

Att skapa WIN-WIN-WIN-koncept genom att samarbeta för att nå gemensamma  mål är 2020-talets. Tillsammans skiner vi starkare och då når vi bättre hälsa för världen!

Tack extra mycket till alla ni som samarbetar med mig och hjälper mig med min vision. Tack till alla er som i framtiden väljer att hjälpa till.  

– Cecilia Korp